Apr. 30, 2013

Heej!

Jag vill börja med att säga att bilder från lördag är påväg! Det var ju nämligen prom i lilla Rose Hill och de var Wellington jättekul! Men som sagt, jag måste få ner bilderna på min laptop innan jag kan lägga upp dom här, så det kommer!

Annars är allt toppen och idag är det 29 grader och sooooolskeeeen! Har redan börjat jobba på brännan inför sommarn ;) så idag i 7th hour gick vi ut på skolgården och glassade i solen istället för att ha lektion!
Nu ska jag åka över till min liaison Robin och äta middag, hörs snart! :)


Regn och fina kläder

Idag regnade det.. Igen! Och imorgon ska det tydligen vara 22 grader och sol.
Imorse när jag och Jamie sprang från parkeringen till skolans entré så blev vi helt genomblöta, det enda som faktiskt klarade sig undan regnet var Jamie's hår för hon hade en luva på sin jacka. Extremt irriterande väder eftersom att alla prom candidates var tvungna att vara finklädda idag.
Jamie råkade lämnade sin ryggsäck i bilen, och snäll som jag är sprang jag hela vägen tillbaka till bilen och hämtade den så att hennes fina kläder inte skulle bli blöta. När jag kom tillbaka tog jag av mig både strumpor och skor för dom var så blöta att jag lämnade fotspår efter mig på mattan i skolan. Sen gick jag barfota resten av dagen och mina skor fick vänta i mitt skåp! Så blir det när Kansas-vädret slår till!


Change, change, change... and change again

Precis så är det ibland när man ska välja kläder. Jamie måste ha en klänning på sig i skolan imorgon eftersom att hon är en prom queen candidate. I en hel timme bytte hon om mella två klänningar minst tusen gånger, men hon har fortfarande inte bestämt sig. En av klänningarna sitter väldigt bra på henne, men den andra har en finare färg som ser bra ut med hennes hår... hahah ibland kan man inte annat än skratta åt våra I-lands problem. 
Annars då? Jag ligger på min säng och kollar på Grey's Anatomy, jag har nu börjat om från säsong 1 och den är lika bra som första gången jag såg den. Egentligen borde jag ju göra mina läxor, men när jag för en gång skull faktiskt inte behöver bry mig om skolan, så tänker jag inte göra det heller.
 

Ritaa


Tiden passerar förbi

Satan vad tiden går fort. Jag satt precis och kollade igenom alla mina facebook-bilder, och insåg hur snabbt livet går. Sen insåg jag också att mitt liv är så himla annorlunda emot vad jag trodde att det skulle vara. Om jag hade frågat mig själv för några år sen hur jag trodde att saker och ting skulle vara i livet just nu, så hade jag ALDRIG kunnat gissa rätt. Jag har växt så mycket, och jag vet att jag har nämnt det så himla många gånger, men det går lixom inte att beskriva hur annorluna jag känner mig. När jag tittar tillbaka på bilder från precis innan jag åkte hit så tänker jag bara "stackars lilla tjej, du har ingen aning om hur mycket du kommer att förändras under dom kommande månaderna, eller hur det här året kommer vara det bästa och sämsta året i ditt liv". 
 
 Jag kommer inte ihåg om jag har berättat det förut, men efter vår sista konsert kommer dom att ha en slideshow med alla seniors, där dom visar en bebis-bild och en senior-bild. Jag kommer att gråta så himla mycket, inte bara för att jag och alla andra seniors kommer åka härifrån, men för att min musiklärare kommer att gå i pension nästa år, och alla älskar honom. Såhär kommer iaf mina bilder se ut:
 

En hyfsat svensk dag

Hej hej!
 
Idag har jag vart ute på ett litet uppdrag, jag hjälpte nämligen min kära svenska skola, kungsholmen! Just nu pågår läroverksfejden, som är en tävling mellan fyra gymnasium i stockholm. Mellan dom större tävlingarna har varje skola en chans att samla poäng genom små minideltävlingar. En grej man kunde göra för att få poäng var att filma en person iklädd skolans t-shirt framför ett känt landmärke utanför Europa. Som tur är har jag min KG-tröja med mig till amerikat, så jag och min värdpappa åkte in till Wichita och filmade statyn "Keeper of the plains" som jag skrev om i bloggen för några månader sen. Kul ar det, för trots att min värdpappa har bott här så länge så har han aldrig åkt och sett statyn! Vad gör man inte för skolan lioxm... Dom borde vara glada att få tillbaka en sån engagerad KG-are snart haha ;)
Det har också vart väldigt fint väder idag, sommarvärme! Så när vi kom hem satte jag mig med min bok ute på altanen i solen, och där satt jag i säkert två timmar och bara softade. Härligt med lite sol!
 
 
 

crazy shopping-day

Heej!
 
Den här dagen har verkligen varit otroligt lång! Jag gick upp klockan 8 imorse för att åka till the y och träna med Hailey. Vi har vart så duktiga på sista tiden, och gått till gymmet varje freakin dag! Det måste jag fortsätta med när jag kommer hem!
Sen åkte jag hem och tog en snabb dusch, och det behövdes kan jag säga för jag hade inte tvättat håret på ett tag... bläää. Efter det kom Hailey och hämtade mig igen, och så började vår hysteriska fix-inför-prom-dag. Jag behövde hämta upp min klänning hos sömmerskan, för jag åkte dit förra helgen och fixade lite grejer så att den skulle pasa bättre, så det började vi med, och sen var det bara vidare till gallerian i Wichita. Jag behövde köpa skor, smycken och smink till prom, och Hailey behövde skor. Vi sprang runt i flera timmar, men vi hittade ingenting.. inget vi gillade iaf. Men sen såg vi en liten butik som jah inte har sett förut i gallerian, och där hittade Hailey sina prom-skor! Dom sålde också converse i alla former och färger man kan tänka sig, så jag kunde inte hålla mig ifrån att köpa ett par! Dom är ju så extremt billiga här borta!! 300 kronor lixom... 
Men iaf, vi sprang runt ett tag till och tillslut hittade jag ett par skor jag tyckte om,men dom fanns såklart inte i min storlek (skor man tycker om finns ju aldrig i rätt storlek, bara för att jävlas) så vi var tvungna att åka till ett annat ställe så att jag kunde köpa dom! Men värt var det för dom är så fina! Sen åt vi lunch på ett sjukt bra ställe som har supergod thai-mat. Efter det hittade jag äntligen ett par örhängen som jag faktiskt gillar, och då var vi nästan klara, bara sminket kvar! Min plan var att gå till Mac butiken i Wichita och boka en tid så att dom kan sminka mig nästa lördag inför prom, men dom var helt fullbokade! Det var galet mycket folk där inne för det är många som har prom ikväll, och tydligen nästa helg också. Jag blev lite irriterad för dom var inte speciellt trevliga och det tog typ tio minuter för mig att hitta någon som kunde svara på min fråga. Aja, jag bokade iaf en tid hos sephora istället, som dessutom sminkar helt gratis, så det blev ju bra iaf!
Så nu är allting äntligen fixat och klart inför prom!!!! Villken lättnad.
 
Sen ville jag bara berätta någonting som är väldigt roligt, nämligen att Jamie är en prom queen candidate!! Hela skolan har röstat på tre tjejer och tre killar i senior-klassen som kommer vara våra prom king och queen candidates, och sen på prom kommer vi att rösta fram en queen och en king! Jag tycker det är så himla kul att Jamie är en av kandidaterna! Grattis till henne!!
 
Ghaaaaa, jag är så taggad på livet just nu!! 
 
Stretch!
 
Attractive face....
 
Trött efter en väldigt lång dag..
 
 
 
Ouupsss
 
Och här är en bild på min katt bara för att han är så söt. Han lägger sig alltid helt utsträckt på rygg, på helt random ställen!

Remember this?

Ni har väl inte glömt bort min ask som egentligen skulle vart en butter dish?
För jag har nämligen börjat måla den nu! Jag försökte efterlikna en slags våg på locket, men det blev så tråkigt så jag la till lite guld på kanterna. Den är självklart inte klar än för jag började måla igår, men snart så! Fastän jag i princip hatar den här lilla asken efter alla grejer jag har fixat med den, så blev jag lite stolt när min lärare sa att den definitivt skulle kunna vara med i en utställning eftersom det har en "interesting shape". Många elever ställer nämligen ut sina "konstverk" eller säljer dom för att få "scholarships" till college.


Contest nr 2

Hej!

Nu har jag varvat ner litegrann efter den här rätt galna dagen.
Innan vi åkte imorse så repade vi alla låtar med hela kören. Grejen är att hela stora kören har aldrig repat tillsammans förut... Japp du läste rätt, det var första gången vi repade allihop tillsammans, på samma dag som tävlingen. Alla körer har repat för sig själva, men vi har inte sjungit tillsammans. Det dåliga med att va i den bästa kören i skolan är att det låter bra när vi sjunger med min kör, rocketairs, men så fort vi sjunger med alla andra körer så låter det hemskt. Jag menar alltså att hälften av alla människorna i dom andra körerna är helt tondöva. Vi kan sjunga tillsammans med pianot, men sopranerna stiger ändå. Vissa sjunger inte ens alls den melodi som dom borde göra...
När jag säger att jag är med i den bästa kören så menar jag inte att den är bra, bara att alla andra är mycket sämre. Det finns några i rocketairs som inte ens kan läsa noter, men dom kan sjunga så det låter bra iaf.
Men nu ska jag inte klaga för vi har absolut en bra kör jämfört med andra skolor i vår område. Men det är så himla frustrerande när min musiklärare t.ex säger att vi måste göra så att det är mer diminuendo på ett ställe i låten, och så lyssnar inte hälften av av kören för dom pratar om något annat, och den andra hälften vet inte vad han menar. Men det här är alltså endast med den stora kören. Jag tycker att Rocketairs faktiskt är en väldigt bra kör med många talangfulla människor.

Aja, vi fick iaf en 1a från alla domare när vi sjöng idag så jag antar att vi var väldigt bra jämfört med de andra körerna, för 1 är det högsta betyget man kan få.

Vi kom hem ca klockan halv fem, och jag är så himla trött för jag tar väldigt mycket ansvar i kören eftersom att jag har mer erfarenhet än många andra.
Jag funderar seriöst på att gå och lägga mig nu klockan 7.

Blää


Konstig

Hej hej alla där uteee

Dum som jag är så gick jag och la mig klockan nio igår för att jag var trött, och det resulterade i att jag vaknade upp typ tre timmar innan jag faktiskt behövde vakna.....
Så efter att jag hade fixat mig själv stod jag självklart vid badrumsspegeln och tog konstiga bilder. För vad gör man annars när man har tid över på morgonen?
Ha en bra dag!







Apr. 17, 2013

Hej!

Jag har börjat träna väldigt mycket på sista tiden och jag har faktiskt var på gymmet varje dag efter skolan i ca tre veckor. Jag borde ha lärt mig vid det här laget att jag mår så himla mycket bättre när jag tränar regelbundet! Mina dagar blir bara bättre i allmänhet, och jag är mycket gladare! Sen blir jag ju glad för att jag ser lite muskler när jag tittar i spegeln ;)
Imorgon kommer vi åka iväg med kören för ännu en tävling, och vi kommer vara borta hela dagen. Klockan 9 imorgon går den gula skolbussen, det kommer bli kul! Puss puss

Jag har än en gång inga nya bilder att visa er, så ni får se den sötaste lilla bebis bilden på Jamie!!


Make up up up

Igår åkte jag och Jamie runt till lite olika ställen för att fixa framförallt inför prom. Vi gick bl.a. Annat till sephora för att köpa lite ögonskuggor och grejer så att vi kan fixa vårt smink. Men när vi kom dit så insåg vi att vi måste vara dom värsta i hela värden på att sminka oss, och vi skulle förmodligen kunna göra det, men det skulle bli både dyrt och svårt om vi verkligen vill att det ska se bra ut. Så vi frågade en tjej som jobbar där och hon var jätte trevligt. Hon sminkade oss båda två så vi kunde se ungefär vilka färger vi ville ha, och det blev så himla fint.
Vi kommer att gå till Mac och bli sminkade inför prom, så det blir säker jättebra!

Det var svårt att få samma effekt på bild som i verkligheten, men mina ögon är super blåa med den där sminkningen!


Mycket är annorlunda

Ja, det är många saker här borta som är väldigt annorlunda, fastän jag inte skriver om det så mycket längre. Man äter bara med en gaffel, kuddarna är större, man har mjukisbyxor i skolan, vill man gå ner i vikt så äter man mindre, dom flesta äter chips varje dag som en del av sin lunch, nästan alla killar i high school lyfter vikter och är rätt kralliga.. men alla dom här sakerna är materiella och bara någonting man vanligtvis gör här borta, och det är inget konstig med det. Jag är helt okej med att dom lever helt annorluna här borta, och jag förstår kulturskillnaden väldigt väl och det är ingenting som stör mig. Men det finns en sak som är väldigt svårt för mig och som jag ofta underviker att prata om då jag har en väldigt stark åsikt om ämnet.
Det jag pratar om är homosexualitet. Under hela mitt liv har jag växt upp med att honosexualitet är någonting helt normalt, och jag har aldrig tänkt på det som märkligt, inte ens lite grann. Det är helt naturligt och man älskar den man älskar. Därför är det så extremt svårt för mig att inte bli upprörd när jag hör mina närmsta vänner här borta prata om och klanka ner på homosexuella.
Jag är ju i Kansas så jag hade självklart väntat mig det här innan jag kom hit, men jag trodde inte att det skulle vara såhär svårt. Många här borta är extremt djupt religiösa, vilket bidrar till effekten av att många tycker att giftemål ska vara mellan en man och en kvinna, och det förstår jag helt och hållet (jag tänker absolut inte klanka ner på någon för att personen i fråga är starkt religiös). Men det som jag har ett problem men är att det känns som om Kansas lever i sin egen lilla värld, och världen runt omkring är helt ointressant. Barn lär sig tidigt olika värderingar från sina föräldrar, och dom växer sällan upp för att skaffa sin egen uppfattning om saker och ting. I Kansas är det väldigt ovanligt att flyga utomslands och t.ex studera "out of state", vilket bara bidrar till effekten. Många får inte chansen att se vad som händer i omvärlden, och jag känner mig väldigt tacksam att jag har fått resa så mycket i mitt liv, och därmed skapa mina egna värderingar, och inte bara lyssna på vad folk i min omgivning tycker och tänker. 
Men tillbaka till ämnet, för jag ville bara berätta för er hur hårt jag tar det när någon säger någonting negativt om homosexualitet, för det är någonting jag har växt upp med, och jag känner många homosexuella. Det känns helt fel för mig att sitta och skriva att jag känner några "homosexuella" som om dom skulle vara en egen ras eller något, när dom ju är helt vanliga människor. 
Det är svårt att förklara, men när mina vänner börjar babbla om allt negativt om homosexuella så tycker jag mest synd om dom, för jag vet att många av dom inte har fått skapa sin egen syn på ämnet, och jag hoppas att dom, precis som jag, en dag får möjligheten att åka runt i världen och skapa sina egna åsikter.
 
Som ett avslut till det här inlägget vill jag bara tacka mina underbara föräldrar för att dom alltid har låtit mig ha mina egna åsikter och också för att dom har gett mig möjligheten att åka på det här underbara året. Det känns som om jag har blivit minst tre år äldre på bara dom månaderna jag har vart här, och just nu är det så himla lätt för mig att se vad många saker vi människor gör som bara gör livet mer komplicerat.
 
 
Each person has inside a basic decency and goodness. If he listens to it and acts on it, he is giving a great deal of what it is the world needs most. It is not complicated but it takes courage. It takes courage for a person to listen to his own goodness and act on it.

Contest och lite annat

Hej hej mina fina vänner!
 
Igårkväll gick jag åkte jag till skolan med Hailey och Jamie runt 7 - tiden och tittade på dramaklubbens pjäs som dom har satt ihop. Det var ungefär som en sammanfattning av alla Shakespears pjäser, och vi visste att det skulle vara en komisk pjäns, men vi hade ingen aning fhur rolig den var förren vi såg den! Den var så hysteriskt kul och jag satt och grät av skratt när den var över. Jag är så himla stolt över vår fina skola, och det finns så många med så mycket talang! Vi har några väldigt bra skådespelare och dom gjorde ett jättebra jobb, så bra att jag och Jamie faktiskt ska gå dit och se den igen ikväll, och förmodligen dra med oss Matt!
Efter den grymma pjäsen åkte vi hem till Hailey's pappa och åt våfflor, bara för att det är så himla gott. Vi sov över där också och det var kanske inte super smart för klockan 6 imorse var vi tvungna att gå upp och åka till Andover Central (en skola i närheten). Vi åkte dit med hela vår kör för att tävla i en sångtävling. Vi var där från kl. 8 till ca kl. 12 och det gick faktiskt väldigt bra. Varje kör får sjunga inför en dommare som sätter betyg på kören. Betygen går från 1-5 där 1 är det bästa betyget man kan få. Hela vår kör fick betyg 1, vilket betyder att vi ska åka dit och sjunga igen den 27 april! Woohoo 
Och på tal om den 27 april, det är också dagen då vi har prom i vår skola! Idag åkte jag med min vädmamma till ett ställe för att fixa min klänning så att den passar som den ska! Dom gjorde diverse skysteringar och jag ska åka tillbaka den 20 april för att se till att den passar. Nu återstår bara att hitta skor och smycken, för jag har redan bokat tid för både för att fixa både mitt hår och smink. Men jag har ingen aning vilken färg jag vill ha på mina skor för eftersom att min klänning har en så stark färg, det kommer bli svår att hitta något som passar. 
Aja, efter att vi var klara med kör-grejen åkte jag och Jamie med Brittney och Jake till Freddy's (ett lunch ställe) och åt lunch. När vi hade ätit färdigt så satt vi i Jakes bil precis utanför restaurangen och lyssnade på alla låtar från Les Miserables, på högsta volym! (sammtidigt som vi självklart sjöng med så högt vi kunde) Den filmen är så himla braaa!! Jag kommer aldrig kunna tröttna på den grymma musiken!
 
Jag har absolut inga intressanta bilder att visa er just nu så ni får två bilder på mig och min extremt fina (eeh eller inte) AFS tröja som jag har haft på mig idag
 
 
Btw, i början tyckte jag att mitt överkast var det fulaste jag någonsin sett, men nu har jag börjat undra om jag ens kommer kunna överleva utan det?! Så fort jag ser det där zebra-randiga mönstret så blir jag trött, för att jag tänker på min underbart sköna säng! (mamma du kanske måste köpa en zebra randig filt så jag känner mig som hemma när jag kommer tillbaka?)

Heck yes!!!!

Nu är det äkta high school musical känsla här borta i lilla Kansas! Alla seniors fick sina caps and gowns för graduation idag!!


Is-regn

Hej hej!
 
Det har blivit rätt mycket bloggande om väder på sista tiden, men det är så himla sjukt så jag måste bara berätta för er! Igår hade jag shorts och en t-shirt på mig till skolan, och det var typ "svensk sommar" värme. Idag är det -1 och sviiin kallt för det är så himla blåsigt. Vi har också vad som här borta kallas för "is-regn", helt enkelt att det regnar, men så fort vattendroparna träffar en yta så fryser dom till is för att det är så kallt. ALLA träd buskar och växter är helt täckta med is, och det ser faktiskt rätt coolt ut. På nyheterna sa dom att dom har "golfball sized hail" (alltså hagel stora som golfbollar) i norra kansas, och här där vi bor har vi tornardo varningar och storm/åska. 
 
Vädergudarna måste ha krig precis ovanför kansas just nu, för jag har aldrig upplev vinter, sommar, höst och vår på samma dag... fram tills igår...
 
Aja, fastän det är minusgrader var jag ju tvungen att ta bilder när jag kom hem från skolan, så dom här tog jag för bara några minuter sen!
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite är bättre än inget

Hej hej! En liten videoblogg till er kommer här. Som ni kan höra är det en del grejer som jag måste fixa med just nu, och jag kan säga att direkt när jag slutade filma kom jag på typ tio andra saker som jag måste göra. Bara bloggen är ju som ett jobb som måste uppdateras hela tiden. Fastän bloggen är så mycket jobb så var det den bästa ideen någonsin och jag är så glad och stolt att jag har lyckats uppdatera genom hela året utan några större avbrott! Woop woop Yey för bloggen, och den fyller ett år i april också! Grattis grattis!
 
 
 
Och ursäkta för den extremt dåliga kvaliteen, men på det här sättet är det lättare att se videon via mobilen. Sen är min svenska inte den bästa, jag är extremt trött och engelskan smiter gärna fram ibland....

Eeeeh

Jaha, igår var det hagel och storm här borta! Trevligt trevligt! Hagelbitarna var så stora så jag trodde att jag skulle dö om jag gick ut. Ni kan se på bilderna nedanför, inte speciellt kul att bli träffad av några sånna isbitar på huvudet, och bilderna är ju tagna när det hade slutat, så haglet hade redan börjat smälta bort. Det va inte lite hagel heller, för det såg ut som det hade snöat när det var klart!
Men eftersom detta ändå är Kansas vi pratar om så var det såklart 25 grader och sol fem minuter senare.... helt seriöst.

Men idag är allt iaf fint och grönt pga allt vatten, och träden har börjat blomma också!


Game

I'm watching a super exciting game right now! WSU against Louisville, and whoever wins goes to the final two!! I can't believe that Wichita's little basketball team is actually playing in the final 4! Only 4 teams left out of the 68 that started!

GO SHOX!

(Oups, just realized I'm writing in English... Oh well)


Citat

Jag ville visa er en liten uppdatering på hur det går med min jordglob i ceramics class. Jag har försökt göra en helt runt jämn boll, och det tog säkert nån vecka, för det är definitivt svårare än man tror. Sen delade jag den på mitten för att "gröpa ur" den, annars blir den så tung och så slösar man bara på lera. Då kom jag på att jag kunde skriva någonting inuti, så när jag sätter ihop den igen så står det någonting på insidan! Så jag bad Hailey skiva "the world is a book and those who do not travel read only one page" i ena halva och sen mitt namn i den andra halvan. Sen skrev jag också samma citat, fast på svenska, på undersidan av en av grenarna på hennes träd som hon håller på att göra.
Sen satte jag ihop båda halvorna igen, så nu står det något fint skrivet på insidan! :)

Juste! Min "butter dish" (som inte blev någon butter dish, utan bara någon slags låda) är klar, och nu ska den bara målas!

 
 

Fint

En sån här fin utsikt hade jag när jag vaknade imorse. Jag ville bara sätta mig i en pick-up med cowboyhatten på och lyssna på en bra country-låt.


Mat och sånt

Hej hej
 
Vädret här borta har flippat igen, som vanlig, och nu har det regnat/haglat i två dagar. Det var ju så himla fint väder i söndags, och nu är det kallt igen! Jag blir galen! 
Annars då? Jo det är bra, jordgloben i ceramics class är en klump av lera och jag borde egentligen plugga american history just nu (but we all know thats not gonna happen), så det är som vanligt och livet rullar på. 
 
En sak som jag skulle villja berätta för alla blivande utbytesstudenter är angående maten, om du nu åker till USA. Jag visste att maten var onyttig här, men det var först när jag kom hit som jag förstod precis vad alla menade. Jag skulle inte säga att maten är "onyttig" i grunden, men allt är "processed" vilket i sin tur gör det mesta onyttigt. Till och med bas-varor såsom mjölk, ägg och mjöl kan vara "processed" vilket betyder att din kropp kan reagera rätt konstigt till vissa saker som du inte alls är allergisk mot i vanliga fall. Saker som jag personligen har märkt är t.ex
Ibland får jag konstiga utslag i ansiktet som försvinner lika snabbt som dom kommer dit
Jag har någon typ av pollen-allergi, fast hemma i sverige är jag inte allergisk mot någonsting alls
Mitt hår och mina naglar växer extremt fort, men jag tappar också mer hår än vanligt
Jag behöver dricka extremt mycket mer vatten än vanligt
 
Jag är helt säker på att min kropp reagerar såhär pga av alla konstiga ämnen vissa varor har, som jag inte är van vid. Sen tror jag säkert att vädret har en stor inverkan på hur jag mår. Men jag ville iaf berätta för er att det är inte konstigt alls om din kropp reagerar lite annorlunda till vissa saker, för det är helt enkelt ämnen och saker som du inte är van vid! Jag har freakat ur ett antal gånger här borta för att jag trodde det var någonting fel, men sen har jag listat ut vad det är som orsakar det. Jag vet t.ex att jag tappar väldigt mycket hår varje gång vädret ändras sådär super snabbt som det kan göra här borta. 
 
Nu ska jag sooova! Hörs snart!
 
(Lockade precis mitt hår så jag är lite fin imorgon)

Happy Easter!

Glad påsk på er alla där hemma! Här borta i Kansas har det vart full rulle hela dagen med en massa härliga människor! Eftersom att Jamie jobbade hela dagen idag, och min värdfamilj inte gjorde något speciellt, så åkte jag runt med Hailey till hennes små släktluncher.
Vi började med att åka till hennes kyrka ca klockan 10 på morgonen. Det är alltså andra gången jag har vart i en amerikansk kyrka, och jag kan inte beskriva hur extremt annorlunda det är jämfört med våra tråkiga gudstjänster i Sverige! Det är som en stor lokal med en scen långt fram där det är ett live band som spelar musik. Fastän alla låtar handlar om Jesus och Gud (och jag är inte speciellt religiös) så sjunger jag med i låtarna för det är en sån härlig atmosfär där inne! Jag är säker på att låtarna betyder väldigt mycket mer för som andra än för mig, men jag känner mig ändå som en del av hela grejen!

Efter det grymma kyrkbesöket åkte vi hem till Hailey's mamma och chillade i några minuter. Sen åkte vi vidare hem till en annan del sv Hailey's familj där jag bland annat träffade hennes tre halvsyskon! Där hängde vi i några timmar och åt lunch och så blev det såklart påskäggs-jakt för alla barnen! Hailey's bror och hans flickvän följde också med oss under hela dagen, och dom var precis lika trevliga som resten av Hailey's familj, riktigt sköna människor!
Sen åkte vi hem till Penny (Hailey's mamma) igen för att äta efterrätt, men det visade sig att den var helt slut när vi kom tillbaka så vi åkte till dairy queen och köpte glass istället. Runt 6-tiden började vi titta på en film som heter "the book of Eli" och den var riktigt bra!
Efter att Hailey skjutsat hem mig tog jag en promenad med Toby för det var så fint väder, jag älskar att gå runt i vårt område när solen håller på att gå ner.

Helt och hållet en riktigt bra dag med många trevliga människor!

Juste, jag glömde berätta att jag och Jamie målade ägg igår också :) fina påskägg


RSS 2.0