Jaaaaaaaa

Man måste ju bara älska fjompiga amerikanare ibland! Det är så "mycket" snö ute just nu så dom tycker det är farligt för alla elever at köra till skolan imorgon vilket betyder LEDIGT FRÅN SKOLAN! (ppfff... dom skulle åka till sverige i mitten av januari och se hur många som får ledigt för att det snöar..) 
Det är helt galet här borta när det snöar några centimeter, hela wichita området har nästan "stängts ner" under dom senaste dagarna pga snö. Ingen åker någonstans och alla sitter inomhus och väntar på att det ska gå över. T.o.m. walmart och många andra stora butiker får slut på matvaror eftersom att lastbilarna som vanligen levererar maten till butikerna inte åker någonstans, dagar som denna. 
 
Igår trotsade vi iaf vädret och åkte till applebee's och åt middag med Karens föräldrar, det var väldigt trevligt och maten var super. Efter det körde jag och Jamie till skridskohallen och åkte skridskor med några av mina AFS-foreigners. Trevligt trevligt! Idag har jag tittat på The walking dead precis heeela dagen (hej soffpotatis) men är man amerikan så är man!

Kommentarer
Postat av: Annika

Hahahaha du skriver ju så roligt :-D

2013-02-25 @ 08:28:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0