Snö

Snö är otroligt mycket roligare när man har en stor trädgård, hundar och syskon!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu sitter jag inne och äter godis som kom i brevlådan från mamma idag, medan Jamie jobbar! 
 
Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej!

Jag måste säga att jag älskar din blogg och jag kan inte vänta tills jag också åker i augusti! :) Jag har några frågor som du jättegärna får svara på om du har tid, känn inte att du måste svara på alla för det är några stycken...

1. Hur mycket fickpengar behöver man ha med sig per månad? Jag har hört att 2000-3000 kr är lagom, men vad tycker du nu när du faktiskt är på ett utbytesår? Hur mycket tog du med dig?

2. Vad ska man tänka på den första tiden med värdfamilj, första dagen i skolan osv? Ska man tänka på att prata väldigt mycket och vara väldigt social och så?

3. Var det inte svårt att packa? Hur mycket kläder ska man ta med sig? Packade du ner något onödigt som du lika gärna kunde lämnat hemma?

4. Jag har hört att det är ganska svårt att baka svenska saker i USA för att de inte har något pärlsocker, vaniljsocker samt att kakaon inte smakar som hemma, är det sant?

5. Är det bra att börja i någon sport i början för att få vänner och så? Blir det inte lite mycket med träningar varje dag efter skolan?

6. Börjar USA ett år innan oss i skolan alltså är att de som är seniors nu är 95:or?

7. Denna frågan kanske är lite konstig... Vad finns det för märken på schampo och sånt i USA? Finns de vanliga som vi har i Sverige typ Wella och Garnier?


Tack för en jättefin blogg!

2013-02-21 @ 14:14:24
URL: http://americaemma.blogg.se
Postat av: Annika

Jag blir alltid rörd och glad när jag läser din blogg. Idag blev jag lite extra rör och glad. Glad för din skull och därmed också min. För en del av mitt hjärta är ditt. "Snö är mycket roligare när man har en stor tomt, hundar och syskon" Nu har du det! :-D Livet är fantastiskt.

2013-02-21 @ 19:51:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0