Fan

Klockan är 01:51am och jag precis lagt mig ner i min säng.. Igen. Jag vaknade klockan 12 och mådde så jäkla illa, sen har jag spenderat resten av tiden till att försöka att kräkas i hopp om att må bättre då. Jag drack typ två flaskor med vatten och stack ner en tandborste i halsen och det funkade efter ett tag. Jag hoppas innerligt att det var någonting knas med vad jag åt igår för jag vill inte bli sjuk igen!! Inte den här helgen!


Windy weather

Hej alla där ute!
 
Efter skolan gick jag och Jamie en runda med hundarna, och satan vad blåsigt det är ute just nu! Det är sjukt varm (ca 23 grader!!), men man blåser nästan bort till Oz idag!
 
 
 
 
 

Topeka bild-bomb

Senior day at Washburn
 
A teacher from china who was an AFS exchange student when he was young
 
In Kansas state house
 
 
 
 
The Swedish people at Kansas museum! (Joel, Katarina och jag)
 
Going to the governor's house
 
In front of the governor's mansion!
 
On our way back to Washburn! På bilden: Kira (tyskland), Linda (tyskland) och Joel (sverige)
 
WOOP! från vänster.. Kira (tyskland), Linda (tyskland), Joel (sverige), Robin (frankrike), jag och Florian (tyskland) 
 
Dansa dansmatta i Topeka's mall!
 
At the game center in the mall
 
Här är några få bilder på huset jag bodde i, men det blev inte så många för jag ville lixom inte gå runt och ta bilder på deras hus.. det hade vart lite konstigt. Det här är vardagsrummet (med ormarna i bakgrunden i det där akvariet). Sen kan jag tillägga att bilderna är tagna EFTER storstädningen som dom hade lördag eftermiddag....
 
En bild tagen från "min" säng. Och igen.. det här är precis EFTER städningen.. då kan ni kanse förstå hur det såg ut innan. Och sen har vi lite fler ormar i bakgrunden.
 
Japp.... 
 
Imorse precis innan vi åkte hem
 
Och Joel sover som vanligt hahah
 
Dans i bilen!!
 

Weekend family

Tja tja people! Jag ville bara säga att jag lever och mår bra, trots min galna värdfamilj. Jag ska försöka ta lite bilder på huset så ni får se hur det ser ut. Idag har vart en helt okej dag, men den började minsta sagt lite intressant. Vi skulle alltså vara på Washburn university klockan 9, och min värdmamma sa att vi skulle lämna huset runt halv nio. Sen åkte hon iväg på morgonen, lite random sådär och hon sa att hon skulle vara borta i fem minuter. De slutade med att jag satt och väntade i köket ända till klockan var 9.10. Robin (min kontakt person) ringde mig och frågade vart jag var och så sa jag vad som hade hänt och jag tror hon blev rätt chockad att min värdmamma bara hade lämnat mig. Men iaf, min värdmamma kom tillbaka efter ett tag och jag blev en halvtimme sen till min "orientation". Efter lunch åkte vi till Kansas museum och kollade runt lite där, det var inte speciellt intressant haha så det blev mest prat med alla andra utbytesstudenter. Det är så himla kul att umgås alla tillsammans för det känns verkligen som en enda stor AFS familj. Efter det åkte vi till "Topeka mall" och hängde lite där. Vi spelad lite i spelhallen och hängde på ett café. Sen kom mina nuvarande värdbröder och hämtade mig och så åkte vi "hem". Nu har vi ätit middag och snart ska jag nog gå och lägga mig för att komma undan från detta kaos.
Jag måste säga att fastän jag inte gillar den här värdfamiljer speciellt mycket, så har jag lärt mig en hel del sen jag kom hit. Familjen har alltså tre biologiska barn, och fyra som är adopterade. Sen har dom också en annan familj som bor i deras hus, en mamma med två döttrar, plus fyra hundar, fem katter, fem fåglar, fem ormar och typ 300 andra djur. Mamman med dom två döttrarna jobbar på en "gentlemans club" och hennes döttrar har bott i fosterhem sen dom var små, men dom flyttade nyligen in med sin mamma igen. En av dom adopterade döttrarna har tydligen en väldigt mörk bakgrund och flera av barnen har haft det tufft med sina föräldrar.
Mamman och pappan i huset är väldigt sociala och dom är faktiskt väldigt trevliga trott kaoset i huset. Jag tror dom är genuint bra människor, dom har bara en tuff situation (jag menar, dom har adopterat fyra barn.. bara det säger ju en del om hur öppna och omtänksamma dom är).
Ja, jag har verkligen lärt mig mycket av den här familjen, och jag är otroligt nog glad att jag fick se den här sidan av Kansas också (det är rätt svårt att förstå innan man faktiskt har upplevt det själv).


Oh my holy freaking god

Okej.. Jag tror att jag berättade förut att viska bo hos AFS värdfamiljer bara över helgen när vi är är i Topeka. Idag efter senior dagen på Washburn så fick vi träffa familjerna vi ska bo hos... Min familj har åtta barn och sammanlagt 23 djur i ett väldigt litet hus. Just nu sitter jag i deras soffa och tittar på Happy feet med hela familjen. Deras hus kan beskriva med ett organiserat kaos. Det är grejer överallt och djur (inklusive fåglar, hundar, katter, marsvin, fiskar och ormar) utspridda lite överallt och det är helt enkelt lite smått galet. Fastän dom är väldigt trevliga och extremt sociala så är det.. annorlunda. Jag längtar verkligen hem just nu (Rose Hill-hem, inte Sverige-hem) och jag är väldigt glad att jag bara ska bo här i två nätter.
Nu förstår jag hur de andra utbytesstudenterna känner när dom vill byta värdfamiljer, för ibland funkar det bara inte. Om jag hade vart tvungen att bo här i ett år så hade jag också velat byta värdfamilj.

Aja, nu ska jag sova! Vi hörs imorgon!


Washburn class

Hej! Idag blir det en senior day på Washburn!


Jag är trött


Klart!

Nu är jag klar med min packning! Jag fick ner allt i min lilla fjällräven ryggsäck, vilket var väldigt förvånande, men jag är ju bara borta två nätter!
Klockan 5.30am kommer Robin och hämtar mig imorgon. Två andra utbytesstudenter som bor lite längre bort kommer sova hos Robin inatt och sen åka med oss imorgon också. Den ena vet jag är Joel som också är från Sverige, så det blir kul att träffa honom.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig för jag vill inte vara trött imorgon! Godnatt (klockan är halv nio) hehe

Hä kommer en bild på min väska + extremt hysteriska säng, och en rätt creepy bild på mig


Ginger!

Aaaaahhhh Jamie färgade sitt hår idag! Gingeeer


Topeka

Hej!

Den här helgen kommer jag att spendera i Topeka! För er som inte vet var Topeka ligger så lägger jag upp en liten kartbild över Kansas där ni kan se ungefär hur långt det är mellan Wichita och Topeka .
Det är iaf en liten AFS resa som dom gör varje år för alla AFS studenter i Kansas. Klockan 5.30 på fredag morgon ska alla studenter samlas här någonstans i Wichita för att sedan åka upp till Topeka och spendera hela helgen där. Vi kommer bo hos nya värdfamiljer under hela helgen, och jag vet att min familj som jag ska bo hos har sex barn, så det blir säkert full rulle! På lördagen kommer vi åka till Washburn university och förmodligen få en liten rundtur där. Det kommer bli så kul! En annan sak som är väldigt rolig är att verkligen ALLA AFS studenter i Kansas kommer att åka tillsammans! Så jag kommer få träffa en massa personer som jag inte har träffat på super länge. T.ex Katarina, som flög med mig hela vägen från Stockholm till Wichita. Hon bor i Manhattan och sista gången jag såg henne var precis innan vi åkte "hem" från den första orienteringen med våra nya familjer.

Jag ser väldigt mycket fram emot den här lilla resan och jag längtar lite!

Puss och kram


Godis och musik

Hej hej hej!

Efter skolan idag åkte jag och Jamie till dollar store och köpte lite amerikanskt godis! Hihi så himlans gott.. Och nu är det musik-stuga här hemma igen. Vi har precis hittat en ny sång som vi kanske kommer sjunga på vår nästa konsert så jag är super taggad! Sitter vid pianot och försöker lista ut hur det här ska gå ihop.
Ha det så braaa!

Ps. Igår var det ingen skola och det var awesome


Gissa vad jag har gjort idag

Ja precis! Shopping igen!

Den här gången åkte jag till "the mall" med mina två foreigners Lilly och Natalia! Vi åkte hemifrån ca klockan 11 och vi kom inte hem förrän klockan 4 så vi var där ett bra tag. Mest tid spenderade vi inne på Victorias Secret, jag tror inte att jag kommer kunna köpa underkläder någon annanstans efter att ha köpt deras underkläder. Dom är helt underbara!
Vi åt lunch på ett kinesiskt ställe inne i gallerian som har super god mat och sen gick vi runt i lite fler butiker. Efter ett tag bestämde vi oss för att prova lite fina klänningar, för det är alltid kul! Min klänning som jag provade var typ tre storlekar för liten men aja haha (jag är så taggad att leta efter en prom dress).

När jag kom hem gick jag en runda med Toby och sen hängde jag och Jamie i mitt rum ett tag. Nu blir det tacos till middag och sen lite film och efterrätt på det!

Kramar från Kansas


Varför gör vi det igen?

Japp... Vi gör det igen. Jag, Jamie och matt har precis börjat kolla på the last exorcism. Jag vet inte varför men vi har kollat på många skräckfilmer på senaste tiden haha. Inte braaa

Jaja! Ha en fin kväll!


Tre dagar

Äntligen fredag! Idag har det var en rätt rolig dag i skolan, men själva veckan har gått så extremt långsamt. I foods class idag lagade vi våfflor och i ceramics har jag fortsatt jobba på min "butter dish" som ser helt okej ut för tillfället.
Efter skolan åkte vi hem till Lilly och tog Natalias senior pictures (Natalia är den tredje utbytesstudenten i vår skola, hon är från Brasilien). När vi va klara med det gick jag hem och så kom Hailey över för att ha en movie night! Vi här precis tittat på "10 things i hate about you" och nu lagar vi våfflor (igen haha) bara för att det är så himla gott.

Ha en trevlig kväll/morgon/natt eller vad det nu är därborta när du läser det här!


Som vanligt

Hej!
 
Här borta är allt precis som vanligt. Det mest ovaliga som har hänt är väll att jag har börjat spela extremt mycket gitarr och piano på senaste tiden. Vi har en "cabaret" om två veckor då jag, Hailey, Jamie och Brittney egentligen skulle sjungit en till kvartet, men det är lite för sent att hitta och öva in en sång nu. Den här veckan har jag iaf försökt hitta lite olika låtar som vi kan börja öva på nu, och sen sjunga på vår nästa konsert. Jag har burit upp vårt keyboard, som vi hade i källaren, till mitt rum så nu är det full musikstudio (haha i wish) här inne. 
Jamie blev inspirerad av min musikaliska vecka och har nu också lärt sig lite gitarr med min hjälp! Hon han spela en låt... One Thing av One Direction... yessss
 
Precis just i denna minut sitter vi och letar "senior quotes" och bestämmer våra "senior pictures" som kommer att synas i vår yearbook. Alla seniors har en bild på sig själva och ett litet citat/quote under bilden. Jag har redan bestämt mig, men jamie har lite problem med citatet så jag försöker hjälpa henne att hitta något som skulle passa. 
 
Såhär kommer min senior bild se ut, med citatet under:
 
"What would you do if you knew you couldn't fail?"
 
Jag tycker att det här citatet passar så himla bra in på mitt utbytesår. Anledningen till att jag var osäker på om jag ville åka över huvud taget var ju för att jag var rädd för att misslyckas. Men jag gjorde det iaf och det var det bästa beslutet någonsin. 
 
Och sen får ni en inte riktigt lika seriös bild på mig och jamie, bara för att:

Guitar!

Hej!

Jag lär Jamie att spela gitarr! Vi borde egentligen plugga, men det finns tusen andra saker att göra som är mycket roligare. Jag lovar, när jag inte har några läxor så är inget i världen intressant och jag dör av tristess, men så fort jag har någon liten läxa eller ett prov, jamen då är en freakin grankotte mer intressant än att plugga (alla som går i skolan förstår vad jag menar).

Annars är livet bra som vanligt, allt rullar på och det kunde inte vara bättre. Ingen hemlängtan, älskar min värdsyster, älskar min skola och älskar livet i allmänhet. Jag vet inte om jag bara har haft tur hittills eller om det faktiskt är jag som har gjort det såhär bra för mig själv. Lite både och tror jag nog att det måste vara.

Godnatt världen




Keramik

Här kommer två bilder från min keramik lektion som jag har efter lunch. Jag är då himla taggad för imorgon när jag får börja forma min nuvarande klump av lera till någonting.
Tur att jag har Hailey som är proffs i keramik och kan hjälpa mig, nästan som en egen privat lärare :)


Jan. 14, 2013

Pakeeeet!

Idag har jag och Jamie shoppat (igeeeen) men vi köpte inte så mycket förutom glass och lite småsaker. När vi kom hem slog jag in lite pakeeet (som snart skickas till sverige) och satans vad jag är dålig på att slå in paket haha. Tejpen tog slut typ tre gånger och vi hade bara jul-omslagspapper... Jaja.
Nu ska jag soooova för jag är trött så de så

Och så får ni två fina bilder på mig och min tvilling (aka Jamie)


Väder

Vädret här borta i Kansas är, som ni kanske redan vet, rätt konstigt. Igår var det 64 grader (jag tror det är ca 19 celsius) och sol.. sjukt varm för januari. Kul tänkte jag, tidig vår eller nåt, men det var fel för idag var det ca minus 2 grader celsius och snö! Men jag gick ändå ut med Toby för jag ville röra på mig, och så kallt var det inte!


Weird night

Heeeeejj!

Den här kvällen har vart så konstig på så många sätt. Allt började med basket matchen som startade klockan 7. Vi har inte ett super bra basketlag men vi har ändå några riktigt bra spelare. Under fjärde delen av matchen med en minut kvar stod det 46-48 till det andra laget, och då hände det alla väntat på, foul!! Vår yngsta spelare fick skjuta två skott, och alla höll andan.. det var helt knäpptyst på Rose hills läktare, och det andra lagets elever skrek allt dom kunde för att få honom att missa. Han sköt första skottet... och träffade! Det var bara en poäng som behövdes och sen skulle det bli lika och efter en minut gå till tilläggstid.. han sköt igen, och träffade igen!! Student-delen av våran läktare skrek så mycket att man inte kunde höra någonting annat.
Det var nu alltså en minut kvar och båda lagen kämpade för att göra ett sista mål som skulle avgöra allt. Med endast 2.5 sekunder kvar och inga fler mål, var alla säkra på att det skulle gå till tilläggstid.... MEN då blåser domaren i sin visselpipa och säger att en av våra spelare fick en foul! Neeeeeeeeeej! Med bara två sekunder kvar vad det helt omöjligt att vinna om det andra laget träffade sitt skott....
Och ja.... det andra laget träffade, det var två sekunder kvar och matchen var över. Vi förlorade med en poäng. Aja, det var iaf en sjukt spännande match!

Efter matchen hände det saker som gjorde att Jamie freakade ur totaal, haha vi skrek i bilen hela vägen hem. Mitt i vårt skrikande ringde Brittney till Jamie.. Hon var hemma hos Jake och tydligen hade hans lillebror sagt att han tyckte jag var snygg.. väldigt awkward eftersom han är typ 12 år haha
Sen har jag och Jamie suttit i soffan och pratat sen vi kom hem!!

Skumt inlägg det här.. Men jag var tvungen att skriva av mig lite!

Hej hej!

 

Butter dish

Hej!
 
Jag tänkte berätta lite om vad vi gör i min nya keramik klass just nu. För tillfället (som en enkel start) ska vi designa och göra ett eget smörfat. Jag vet, jag vet, det låter hur tråkigt som helst, det är alltså ett litet fat med ett lock på som man ska lägga smör i. Jag tänkte precis samma sak i början "ett smörfat?! Skojar han med oss?" men sen insåg jag hur mycket detaljer som finns i en sån simpel sak. Jag har ritat ca 16 skisser med olika designer och ideer, för att komma på något jag verkligen vill göra. Jag har en design som jag gillar mer än dom andra, men jag får se vilken det blir. Imorgon börjar vi med själva keramik-delen, och jag tänkte skissa lite mer ikväll bara för att vara säker på vad jag vill göra. 
Min lärare (Mr. Hilgers) är väldigt speciell, han prata inte speciellt mycket och han i princip kastar ut dig mitt i keramik-världen och säger att du får klara dig själv. Han är extremt kreativ och idag skapade han en perfekt fisk i keramik med bara händerna på ca 25 minuter. 
Jag önskar att vi hade sånna här lektioner i sverige, för man får verkligen välja exakt vad det är man vill lära sig. 
 
Idag har det vart en slappar dag, med mjukisbyxor och en hoodie (ja, i skolan också). För ingen här borta bryr sig! Så himla skönt att vakna på morgonen, ducha, slänga på sig mjukiskläder och sen är man klar! Inget krångel. Men jag klär upp mig vissa dagar också, t.ex igår, och då får jag alltid massa komplimanger! På det sättet älskar jag USA. 
 
Nu sitter jag och jamie och spelar gitarr, hon agerar capo med en nagelfil.... funkar också
 

First day

Första dagen i skolan gick super!
Som vanligt oroar jag mig alldeles i onödan, och jag älskar mitt schema just nu. Min favorit klass kommer absolut vara 7 hour då jag har photo imaging. I den klassen får vi lära oss mer om hur kameran fungerar, och sen får vi ta bilder och lära oss att redigera dom i photoshop.

Idagen som idag har vi (jag, matt och Jamie) ätit middag på happy house och sedan åkte vi till skolan för att sjunga nationalsången med rocketairs innan basketmatchen. Det är lite roligt för vi har många killar i kören som också är med i basketlaget, så efter deras uppvärmning måste dom rada upp sig och sjunga i någon minut, och sen kan dom börja matchen! Lite roligt haha
Efter det stannade vi självklart och tittade på matchen.
Nu sitter jag i Jamie's rum och bara chillar som vanligt...we are such girls! Och jag föll precis ner från sängen hahaha..

Iaf! Nu ska vi sova! Godnatt!


Ensamma hemma

Hej!

Idag imorgon kommer jag, Jamie och matt vara ensamma hemma för mina värdföräldrar har åkt till Missouri för att gå på en begravning. Min värdpappas tvillingsysters man gick tyvärr bort i lördags så det är därför som åker bort.

Vi har rätt roligt här hemma utan några föräldrar, och middagen idag blev våfflor!
Imorgon börjar också skolan igen, och jag kan inte säga att jag är speciellt taggad. Självklart blir det kul att träffa alla igen och det är ju roligt att ha någonting att göra på dagarna. Men mitt schema har ju ändrats, vilket betyder några nya lärare och klassrum, vilket i sin tur betyder förvirring. Det svåraste med skolan här borta i Amerika är faktiskt att hitta till rätt klassrum på den fem minuters låga rast vi har mellan varje lektion. Jag vet att imorgon absolut inte kommer vara lika jobbigt som den absolut första dagen i skolan (då jag var helt totalt lost) för jag känner ju människor nu och några lektioner är fortfarande samma.
Såhär ser mitt schema ut numera:

Sophomore English - Mrs. Ward
Foods 1 - Mrs. Evans
Algebra 2 - Mr. Hopkins
Rocketairs - Mr. Forsyth
Ceramics - Mr. Hilgers
American history - Mr. Barger
Photo imaging - Mr. Gilbert

I Rose Hill high school har alla lärare alltid samma klassrum (till skillnad från KG där både lärare och elever cirkulerar runt mellan klassrummen) och dom enda lärarna jag inte har haft är Mr. Hilgers och Mr. Gilbert så dom är dom enda klassrummen jag inte vet om.
Men det kommer säkert gå bra, precis som det har gjort alla dagar hittills.

En annan sak som är lite jobbig just nu är att snart har jag vart här halva tiden. Jag har nu vart här i 152 dagar och det är 169 dagar kvar. Jag har redan haft en mardröm om hemresan, och jag förstår inte hur jag kommer kunna fortsätta leva ett normalt liv när jag kommer hem till Sverige.
När jag väl kommer tillbaka "hem" till Sverige så kommer jag leva ett liv med konstant hemlängtan. För Kansas är också hemma nu. Det är helt sjukt vad jag kommer sakna alla människor jag har träffat här borta, vissa mer än andra.
Den 25 juni sitter jag på ett plan.. Jag flyger hem, men på samma gång flyger jag ifrån mitt hem.. Om 169 dagar.

Tills dess kommer jag leva den bästa tiden i mitt liv, och inte tänka på att åka "hem".

Två bilder på mig. En från första dagen i skolan och den andra från några dagar sen.
Ser ni någon förändring? Det gör jag, speciellt på insidan.

 


Today

Hello this is Jamie! Elice wanted me to write on her blog. Right now we are getting ready to watch Paranormal Activity 2, and Elice is already freaking out! Neither of us have ever seen these movies... So it will probably be scary. Anyways, she just really wanted me to write a quick entry on her blog, so I hope you all enjoyed it! :)

Här kommer några bilder från idag också! Random bild från min joggingrunda, en bild på the little kitty cat som knappt syns på bild och Jamie's hår som jag fixade idag!


Yeah

We are weird.
And I like it.


Städa städa

Hej hej hallå!

Idag hart det var storstädning i mitt och Jamie's rum! Både hon och jag städade rent först och sen ändrade vi helt om alla möbler! Det är helt galet vad jag har samlat på mig på fem månader! Jag har så mycket små grejer överallt, men nu har var sak sin plats. Innan idag slängde jag i princip bara alla saker någonstans där det fanns plats.

Här är iaf några före och efter bilder!

Före:

 
 
Efter:
 

 


Bild-bomb

Här kommer en riktig bild-bomb från igår när jag och Lilly tog lite fina bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är så himla glad att jag har Lilly som faktiskt förstår sig på min kamera lite grann iaf! Vad vi gör när vi går ut och tar bilder är att jag börjar med att hitta ett ställe med bra ljus och sen tar jag lite test bilder och ställer in alla inställningar. När det är klart så tar jag några bilder på Lilly och sen tar hon kameran och fotar några bilder på mig på samma ställe. Jag är definitivt mer bekväm bakom kameran, och jag tycker att det är mycket roligare, och Lilly är mer bekväm framför haha, men det är ju kul att ha lite bilder på sig själv också :) När jag kommer hem redigerar jag dom bästa bilderna, och sen är allt klart!

shoopiing igen

Tja tja bloggeeeen! 
 
Igår hick jag hem till Lilly, där gjorde vi i ordning oss och sen tog vi lite fina bilder ute i snön. På kvällen åkte jag Jamie för att hämta upp Brittney, och sen åkte vi allihop till Sonic och köpte milkshakes (mums). Efter det blev det soff-häng resten av kvällen med "ps. I love you" på i bakgrunden. Vi tänker alltid att vi ska titta på en bra film men sen slutar det med att filmen rullar på repeat i bakgrunden medan vi pratar om annat hehe. 
 
Idag har vi shoppat igen, snart är jag pank haha. Men vi åkte runt till lite olika ställen, och jag köpte en himla massa saker, men inte så mycket grejer till mig själv faktiskt. Jag har ju tre underbara flickor som fyller år i februari (mamma, Siri och Lotta) så lite present-shopping fick det bli!
Jag tyckte att jag hade många shopping kassar men jamie var ännu värre, hon köpte massa fina saker! 
 
Bilderna från fotograferingen med mig och Lilly får ni när jag har laddat in dom i datorn! 
 
Ps. Juste! Jamie och jag åt på happy house innan vi började shoppa, och i min fortune cookie stog det att jag borde åka på semester och utforska mer, jamen va bra då för det är ju precis det jag gör! 
 
 
 
 
 

Video och the Hobbit

 
Förlåt för dålig kvalitee igen... men jag är som sagt inget video-proffs!

Personality test

Hej!

Jag sitter i soffan framför tv:n, och surfade runt lite på min telefon när jag hittade det här personlighets testet. Jag tänkte att det kunde vara kul att prova på och resultatet var så läskigt sant så jag var tvungen att skriva om det här på bloggen! Jag tror att alla som känner mig kan säga att beskrivningen nedanför är en rätt bra beskrivning av mig..

"You're a Seeker. You believe in living life to the fullest. You're curious and enthusiastic, with a bright spirit that is a real inspiration to your friends and family.

A sensitive soul with an expressive nature, you tend to be a romantic at heart. Sometimes you love nothing more than escaping into your very own dreamworld. Spontaneous new experiences can be inspiring to you, and you like exploring your creative side from time to time.

Right now, you're feeling on top of the world. Sometimes everything in life seems to click into place. But then with your positive mental attitude, it's no surprise that things are working out well for you.

When it comes to bringing positive change to your life, sometimes the smallest things can make the biggest difference. Giving your wardrobe a shake-up by treating yourself to a couple of nice new items can work wonders. Why not go shopping with a friend who can give a second opinion on what really makes you look your best?

It's important for you to remember to tap into your inner strength and to believe in yourself. Take on new challenges and stay stimulated so you remain enthusiastic and inspired by life. As a Seeker, you get excited by new ideas. You like adventure and original experiences that stimulate and challenge your status quo. Stay inspired with a rich mix of activities, and find time for hobbies that allow you to explore your creative side. Learn to recognise when you need variety in your life, and then incorporate it into your daily plans.

Nothing beats being out in the fresh air to make you feel centred and balanced. You understand the value of a change of scenery to reinvigorate you and remind you of what matters most in the world. Remember, it's not a luxury but a necessity, so allow yourself that special quiet time as regularly as you can."

 

Du kan ta testet här


Från julafton till nyår

Hej hej!

Det har vart några väldigt roliga och intensiva mellandagar här borta. I fredags åkte jag, Micheal, Jamie, Paco, Hailey och Zach till en skridskobana i Wichita för att åka skridskor. Vi hade planerat det i ca en vecka i förväg så vi hade många vad om vem man trodde skulle ramla först. Hailey hade aldrig åkt skridskor förut så många satsade på henne, men det var faktiskt Jamie som låg på isen först av alla haha. Det var väldigt kul att åka skridskor för jag har inte gjort det på väldigt länge, och sen var det ju kul att göra någonting som jag är bra på för en gångs skull!
På lördagen bestämde vi oss för att gå och shoppa eftersom vi hade en massa presentkort efter julafton. Jag köpte en klänning och lite andra grejer, bl.a. två lotions från "Bath and body works" (den bästa butiken i hela freakin' amerika) och en kassörska frågade om Jamie och jag var systrar, som vanligt haha. Jag förstår inte varför folk frågar det hela tiden, för vi är inte speciellt lika.
När vi kom hem åkte vi med hela familjen till freddys och åt middag. Oooch för första gången åt jag en freddys-hamburgare med händerna! Innan lördag har jag alltid ätit deras hamburgare med kniv och gaffel, för jag kunde inte plocka upp den utan att den föll isär. Men i lördags tänkte jag att "jag kan ju inte bli en riktig amerikanare och äta hamburgare med kniv och gaffel" så jag sket i att allt trillade ut, jag åt den iaf. Matt och Jamie tyckte att det var väldigt roligt att titta på haha. När vi kom hem blev det raka vägen i säng för på söndag gick vi upp super tidigt för att åka till Karens föräldrars hus ute i östra Kansas (nästan på gränsen till Missouri). Vi gick upp klockan sju och sen tog det ca två-tre timmar att komma fram. Huset var väldigt litet och det låg mitt ute i ingenstans. Jag brukade tycka att Ekerö var landet, men det är ingenting mot landet i Kansas. Karens mamma är så himla snäll, hon gav mig en stor kram när vi kom och en julklapp fick jag också!
Igår var det nyårsafton och Jamie och jag skulle egentligen åka till en kompis hus, men eftersom att det snöade (och amerikanare flippar när det är en mm snö) så sa min värdmamma ville att vi skulle stanna hemma. Hon ville inte att vi skulle köra så långt i snön. Men inte hade vi tråkigt för det! Jag tog med min gitarr och sen satt vi i källare och sjöng random sånger. Jag visade också Jamie lite svenska sånger så att hon kan vara cool när hon kommer till Sverige!
Sen låg vi på golvet och lyssnade på musik och sjöng med (högt) tills dom skrek "happy new years!!" På tv:n från Times' square.

Idag har jag lekt med hundarna ute i snön och snart ska jag ta lite bilder på Jamie när det är såhär fint ljus ute.
Pusselipuss


RSS 2.0