Varför gör vi det igen?

Japp... Vi gör det igen. Jag, Jamie och matt har precis börjat kolla på the last exorcism. Jag vet inte varför men vi har kollat på många skräckfilmer på senaste tiden haha. Inte braaa

Jaja! Ha en fin kväll!


Kommentarer
Postat av: Matilda

Åh du verkar komma så bra överens med din värdsyster!! Det verkar så himla kul!! Jag har en värdbror, och jaaa... vissa saker gör att vi inte kommer överens/funkar alls ihop... Lite synd! Gör mitt bästa men han är typ motsatsen till mig. Har du något tips?

Svar: Ja vi kommer väldigt bra överens!! Jag tror inte att det är speciellt vanligt att man är så nära med sina värdsyskon som vi är, så jag är väldigt tacksam för det! Vad tråkigt att det inte funkar lika bra med din värdbror :-/ Jag skulle gissa att det blir svårare eftersom han är din bror, och att ni inte har lika mycket gemensamt. Men mitt tips är väll att prata med honom! Försök komma på vad hans intressen är, jag är säker på att han vill lära känna dig bättre också! Det tog ett tag för mig att lära känna min värdbror, men efter ett tag kom jag på att vi båda älskar att spela gitarr, och det var ett bra ämne att börja prata om, och sen flöt det bara på!Hoppas det går bättre snart!
Elice Lindholm Nobinder

2013-01-20 @ 21:14:35
URL: http://matildasusa.blogspot.com
Postat av: Annika

Exhorsisten! Neeeej, va läskigt! Kan du inte introducera "Sound of Music" eller nåt ;-)

2013-01-21 @ 19:53:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0