Project graduation

På kvällen, efter att tornado varningen var över och vädret var bättre, hade skolan någonting som kallas project graduation. Det börjar klockan 9.30 på kvällen och slutar klockan tre mitt i natten. Jag tror att syftet med det är att samla alla seniors efter graduation så att dom inte går ut och festar och gör nåt dumt... Det är alltså obligatoriskt och det är bara för seniors. Men var faktiskt extremt roligt! Jag har ingen aning om hur skolan fick ihop alla pengar att fixa allting, men det var grymt! Dom hade en läskigt stor skärm där man kunde spela Wii och en massa andra uppblåsbara grejer. Dom hade ett dansgolv med bra musik, och runt om dansgolvet fanns det en massa spelbord så det såg ut som en kasino där inne. Dom hade också en "tattoo artist" (fejk såklart, men min tatuering har inte försvunnit än) och ett photo booth där man kunde ta bilder. Det bästa med den här kvällen är att allt är gratis! Du får faktiskt pengar och andra grejer under kvällen! DJ:n som spelar musiken på dansgolvet ropar ut namn hela tiden, och om man hör sitt eget namn får man gå till ett speciellt rum och välja ett pris! I det rummet har också varje person en korg med sitt namn på som man kan lägga alla grejer i. Jag fick en massa grejer i min korg, och dom hade också fixat så att man fick ett kuvert med $100 innan man gick hem!!
Men det bästa på hela kvällen var att dom hade anlitat en hypnotisör som hade en show för oss! Han tog upp några frivilliga på scenen, och jag trodde verkligen inte att det skulle funka, men han fick dom att göra sjuka saker!! En tjej mimade perfekt till en hel Brittney Spears låt och efter showen sa hon att hon inte ens vet alla ord i den sången.
Det är förmodligen svårt att tro att det funkade, men man kunde se att dom frivilliga inte riktigt var vakna när dom gjorde alla knäppa saker på scen. Han fick t.ex en väldigt blyg kille att spela luftgitarr och dansa inför hela publiken.

Det var en väldigt härlig kväll och jag somnade så fort jag kom hem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0