Here we go again!

Jag kom precis hem från min fjärde fotbollsmatch! Och jag var självklart Rose Hill-klädd från topp till tå! T.o.m. mina naglar var målade med rött, vitt och glitter!
Stöööört spännande match! Tyvärr vann vi inte, men oj oj oj vilken spänning och vad nära det var..

Imorgon ska jag gå upp klockan sex, för kl. 6:45 går skolbussen från skolan till Winfield där nästa cross country meet är. Det är lördag imorgon, men jag får inte sova länge...Video och Prom dress

Hej Här kommer ännu en video jag gjorde när jag satt ensam i klassrummet utan någonting att göra (eller, jag kan ju alltid göra läxor, men det är ju inge kul!) Jag gör bara videon en gång (alltså inga 'reetakes') så förlåt om det är lite flummigt.
 
Klicka här för att se videon
 
Efter skolan, när jag hade kommit hem, började jag spontant kolla runt på 'prom dresses'. Jag är så himla taggag på balen som är i vår. Jag vet att det är sjukt tidigt att kolla på klänninger redan, haha, men jag kan inte vänta.
 
På lördag är nästa meet, och jag kan inte springa IGEN... Jag börjar bli väldigt trött på att bara titta när dom andra springer, men jag ger självklart inte upp. Jag springer fortfarande och sen cyklar jag när det gör för ont. Förhoppningsvis hinner det försvinna innan säsongen är över så att jag får tävla en gång till. 

Livet leker <3

Hej hej!
Ursäkta språket, men fan vad livet är bra just nu. Att åka iväg som en utbytesstudent var absolut det bästa valet någonsin och jag uppmuntrar ALLA där ute, som har möjligheten, att göra det också!
Varje dag vaknar jag upp och vet att jag kommer se, höra eller uppleva någonting jag aldrig har gjort förut. Stört häftig känsla som ingenting annat kan slå.

Uppdate på hur social jag vart med Sverige: Hittills har jag skypeat med pappa, mamma, Lotta och Siri! Det är så himla kul att skypea med personer hemma i Sverige, men samtidigt väldigt svårt, för jag vill berätta allt allt allt, men det är helt omöjligt! Jag vill berätta två månader i detalj, men det skulle ta typ flera timmar.

En ganska konstig sak, faktiskt, är att jag har börjat gå ner i vikt! Hur skumt är inte det? Det är ingen drastisk förändring, men jag har märkt att vågen visar lite mindre än den brukar.. Jag tycker att jag äter HELA TIDEN, och det gör jag verkligen! Jag fick tom en kommentar idag av min kompis om just det här med vikt, hon sa "Everybody has a friend that eats constantly but never gains weight, and that is so you!". Haha, det är verkligen sant, jag kan äta hela dagen lång. Men jag antar att cross country träningarna väger upp för all mat jag äter :P

Just nu sitter jag och Jamie och gör läxor i våra sköna fåtöljer! See ya later!


Orange leaf

Hej!
Igår skulle vi egentligen åkt till ett zoo, men så blev det tyvärr inte. Vi la istället puzzel, shoppade och slappade hela dagen! På kvällen åkte jag Jamie och Amanda till Orange leaf, som är ett 'frozen yogurt' ställe. Läskigt gott, och jag vet att vi kommer åka dit igen om jag får bestämma hehe. Sen åkte vi hem till Amanda och såg en väldigt bra film.
Idag har vi ingen skola, woop woop, så om några minuter ska jag och Jamie åka hem till Lilly och hänga lite innan cross country practise som är klockan tre. (ja vi har träning fast vi är lediga från skolan)

Hej hopp!


Homecoming game/dance

Hallå!

Igår var det både roliga och tråkiga saker som hände.
Jag tycker vi kan börja med det tråkiga, nämligen mitt knä som har krånglat nu de senaste veckorna. Igår gick jag till doktorn för att ta reda på vad som är fel och vad jag kan göra för att få det att försvinna. Efter lite tester och övningar kom dom iaf fram till att det inte är någonting allvarligt (vilket är bra) men att jag har nått som kallas ITBS vilket är väldigt vanligt ifall man springer mycket. Min sena som går ut över knät hoppar fram och tillbaka över en benknota i knät, där av klick-ljudet jag hör varje gång jag böjer mitt ben. Han sa att det inte är någonting farligt, men att just den här typen av knäskada kan vara väldigt smärtsam. Antingen slutar jag springa helt och vilar knät tills det blir bättre, eller så försöker jag fortsätta fastän det gör ont. Jag vill definitivt fortsätta om jag kan, men som det är nu kan jag endast springa en "mile", sen gör det alldeles för ont, och alla "meet" är minst två och en halv "miles".You do the maths..

Iaf, nu till lite roligare grejer för igår var det ju homecoming i Rose Hill High School! Det började självklart med själva fotbollsmatchen, och alla var über taggade! Jag tog nästan inga bilder alla, för det fanns lite andra saker att göra helt enkelt. Meeeen vi van! Woop!
Vi gjorde flera touchdowns, men den snyggaste var den första! Jag och Jamie hade precis kommit dit och ställt oss på läktaren (ca 2 sekunder in i matchen) när vi ser en av våra rödklädda spelare springandes med bollen förföljd av typ 6 blåa från motståndarlaget! När vi började förstå att han skulle klara det så fick jag nästan hålla för öronen, för alla på hela vår läktare började skrika som om en atombomb var på ingång! Det var världens stämning igenom hela matchen! Många skolor klär upp sig ungefär som till balen när det är homecoming, men inte vi. Alla har på sig en RHHS t-shirt och direkt efter matchen går man tillbaka till skolan för att dansa!
Dansen var en intressant upplevelse så att säga haha. Det höll på i ungefär två timmar och sen åkte alla hem.
Och det var en sammanfattning av gårdagen!

Ps. Juste, igår blev jag och Jamie också kallade för tvillingar haha.


Livet verkar så enkelt ibland

Ofta när jag sitter ensam och lyssnar på musik på en buss, båt eller någonting liknande brukar mina tankar vandra in på hur simpelt livet är egentligen. Det är ju så himla lätt att ge en komplimang till någon så att deras dag blir lite bättre. Det är ju så himla lätt att bara vara snäll och trevlig mot folk. Det är ju så himla lätt att sprida glädje. När jag sitter där och lyssnar på min favorit musik kommer jag på hur bra jag har det och hur lätt allt egentligen är. Gör det du vill göra, och skit i resten för du lever bara en gång. Ibland kommer jag på mig själv med att göra någonting, frivilligt, som egentligen inte alls får mig att må bra. I stunden kan det vara svårt att upptäcka och det känns som att jag alltid kommer på det i efterhand. Men nästa gång ska jag fan inte missa det.
Om livet ändå kunde vara så lätt som det är när jag sitter på bussen med musik i öronen...

Jag har precis kommit hem från ännu ett meet med teamet. Jag har tyvärr inga bilder för min kamera dog idag (inga batterier), men det såg i princip likadant ut som alla andra gånger. Imorgon åker jag till doktorn för att kolla upp mitt knä, jag tror som sagt inte att det är något allvarligt, men better safe than sorry.
Idag var det ju 80's day, men jag har verkligen inga kläder så jag sket i temat idag. Imorgon är det rött och vitt som gäller!

See ya!


Like a Boss...

Hejsan hejsan! Idag var det "community service day" i Rose hill high school. Alla elever i hela skolan åkte till olika ställen i Rose Hill och hjälpte till med olika grejer. Några åkte till kyrkan och hjälpte till med att städa ur ett förråd, några åkte till en bondgär och hjälpte till att städa eftersom att bonden är för gammal för att ta hand om gården etc. Jag åkte till Rose Hill's Senior center tillsammans med Hailey, Jamie och några andra för att spela bingo med pensionärerna. Vi skulle helt enkelt bara sprida glädje och göra pensionärernas dag lite bättre :)
 
Så här såg jag iaf ut idag. Alla var tvungna att ha på sig sina klass tröjor, och här nedanför ser ni hur den ser ut!
 
Det ska ju såklart vara Seniors, men mitt hår är som vanligt ivägen.. Mitt hår växer verkligen som gräs här och jag har ingen aning om varför, men jag klippte ju typ av allt mitt hår innan jag åkte och nu är det långt igen!

ar
Baksidan av tröjorna är oftast roligast

Klassrum

Hej! Här kommer en till video där ni får se hur min tie dye tröja blev, hur klassrummen ser ut och så får ni höra mig prata svenska! (för jag har faktist inte glömmt allt...)
 
klicka här för att ser videon
 
Ps. Haha, notera att jag säger "test" och "desk" istället för "prov" och "kateder".. Jag blandar som sagt fortfarande in en massa engelska ord när jag pratar svenska. Jag träffade en av de svenska utbytesstudenterna när vi hade vår senaste orientering, och jag kunde knapp säga hej eller hur jag mådde utan att blanda in ett engelskt ord!

Marshmallows

Hej! jamie ohc jag fick precis en konstig inpuls så vi åkte och köpte mini-marshmallows för att göra varm choklad. På bilden kan ni se hur jag såg ut idag. Eftersom att jag inte precis har en pyjamas (sover i en stor t-shirt) så fick mjukiskläder duga för PJ day.
 
 
 

Spirit week!

Hej hej! Imorgon är den första dagen av spirit week! Varje år har RHHS en spirit week som är veckan då homecoming (som är på fredag) är. Dom har då ett bestämt tema varje dag som man måste klä sig efter! Så himla kul!
Här är spirit week schemat:
Måndag: PJ day! (alla måste ha på sig pyjamas)
Tisdag: Tie dye or tie day! (man måste ha en tie dye t-shirt eller en slips)
Onsdag: Class colors! (man måste ha på sig sina klass-färger, seniors har limegrön och lila)
Torsdag: 80's day! (well, behöver jag förklara?)
Fredag: red-and-white day! (alla har på sig röda och vita kläder för att hedra skolan. Det är också på fredag Jamie och jag kommer ha på oss våra "headbands" som ni kan se på en av bilderna)

Det är hela veckan! Jag är så himla taggad!! Jag ska försöka ta en outfit-bild varje morgon den här veckan så ni får se hur jag ser ut.

Ps. Jamie och jag gjorde precis tie dye t-shirts, och jag försökte göra en svensk flagga. Jag vet inte riktigt hur resultatet kommer att se ut, så jag får se om jag har på mig den på tisdag!


Blandat

Okej, jag är för lat för att skriva vad som har hänt och vad jag har gjort de senaste dagarne, så ni kommer bara få  en blandning av bilder, för en bild säger mer än tusen ord..
 
Kall och fuktig buss
 
 
Coach!
 
 
Blöt hund på bussen påväg tillbaka till skolan, inte glad
 
Model: Jamie
By: Elice
 
Model: Elice
By: Jamie
 
Football game!
 
 
 
Lol, är gladare än jag ser ut på bilden. Efter fotbollsmatchen visade dom en film mitt på planen. Vi hade filtar, sockervadd och kuddar. Feta mysigt. (Btw filmen dom visade var "grownups", Johanna, om du läser det här så var det det filmen vi såg för något år sedan som var löjlig dålig..) Men det var som sagt mysig iaf!
 
Sen var det en AFS orientering idag från kl. 9 till kl. 4 (If any of the other exchange students reads this, thank you for a lovely day! I like you all very much :)
 
 

Runner's knee

Hej hej! Idag har mitt knä tyvärr blivit värre. Vi sprang bara 2 miles idag, vilket inte alls är speciellt långt, men mitt knä började ändå krångla. Efter ungefär 1 mile började jag känna av det, och när jag hade sprungit klart kunde jag knappt gå. Jag har en stor svullnad på utsidan av knät och jag kan känna hur knäskålen hoppar fram och tillbaka. Det är inget allvarligt, förmodligen är det en överansträngning eftersom att jag plötsligt har börjat springa över 27 miles i veckan (ca 43km) och allt jag behöver är vila. Imorgon har vi ett meet, men jag kommer inte springa för jag måste låta mitt knä vara, jag kommer sjävklart vara där fortfarande för att heja på alla andra. Sålänge får jag cykla som in i helvete, kyla ner det med is 24/7 och knarka ipren, sen är det bara till å hoppas på att det blir bättre.
 
Our cool cross country tie dye t-shirt!
I love the print in the back, haha
The Sweatshirt! (We worked in the concession stand yesterday, again)
A random pic on me and the worlds best milk shake from sonic!
 
 

Video

Hej hej! Jag tänkte att det kunde vara kul för er där hemma att höra och se mig, fastän jag pratar engelska :P
Det blev en rätt flummig video, men det är iaf någonting.
Jag hoppas att jag får en chans att filma lite i skolan också så ni får se hur den ser ut!
 
Klicka här för att se videon!
 
 
Ps. Jag fick en kommentar igår från en tjej som frågade bl.a. annat varför jag valde AFS och vad som har vart bra resp. dåligt med dom hittills, och jag tänkte att jag kunde svara på det nu eftersom att jag har lite tid över. Anledningen till varför jag faktiskt valde AFS från början (jag funderade aldrig över att välja en annan organisation) var för att min kompis (Johanna, hon som just nu är i Wisconsin) pappa åkte till USA med AFS när han var ung, och han var väldigt nöjd, så AFS var en självklarhet för mig. Fördelen med AFS är att organisationen är ganska liten i Sverige, men stor världen över, så man kan välja mellan många olika länder att åka till. När organisationen man åker med är rätt liten så blir hela upplevelsen mer personlig, man blir inte "en i mängden". När jag ringde till AFS kontor i Sockholm (vilket jag gjorde ett antal gånger för att fråga om vissa saker) och sa "Hej, det är Elice!" så visste dom alltid precis vem jag var, och dom kunde fråga t.ex "Hur går det med den där vaccinationen?". Det gav mig också möjlighet att ta reda på mer info inför t.ex mitt val av flygplats. 
En annan bra sak som gör AFS lite annorlunda från andra organisationer är att deras mål är världsfred, och att alla människor ska kunna respektera och förstå alla typer av religioner, människor och kulturer. Jag har t.ex lärt mig att inte säga "det här var dåligt" utan istället använda "det här var annorlunda", för det gör en stor skillnad när man får uppleva en helt annan kultur. En annan sak är att AFS inte betalar sina värdfamiljer ett öre för att ha en utbytesstudent, vilket gör att familjen gör det för att dom verkligen vill, och som student blir du en del av familjen. 
Det är svårt att sätta fingret på varför AFS skulle vara bätre än någon annan organisation, för dom gör så många bra saker. Ett exempel är att AFS intevjuar alla studenter och värdfamiljer innan du är klar med din ansökan, bla. annat för att se hur du är som person, men jag skulle säga att det också är bra för studenten att få prata med någon som har vart med om exakt samma sak, öga mot öga, utan störningsmoment. Det var iaf en stor hjälp för mig i mitt beslut. 
AFS har även levererat här i USA med en underbar kontaktperson som alltid har koll och lyssnar om jag har några problem, och sjävklart en sjukt bra värdfamilj. Jag vet precis vad jag ska göra, och vem jag kan ringa om jag har några problem och jag VET att AFS kommer göra allt i sin makt för att fixa problemet. 
Alla AFS'are runt om i världen är som en stor familj som jag är stolt att vara en del av.
 

Newspaper

We're in the newspaper! Woho! Jag och de andra två utbytesstudenterna fick göra en liten intervju förra veckan och nu syns vi i tidningen! Det här är ännu en bra sak med att vara få utbytesstudenter i samma skola för man får en massa uppmärksamhet!
 
 
Och ja, dom bytte plats på mina efternamn.. Dom verkar ha lite problem med stavning av konstiga namn, för dom skriver fel överallt

State fair

Hej! Igår åkte vi till Kansas state fair! Det är typ som en stor karneval med djur, karuseller, onyttigheter, traktorer, maskiner, bilar, båtar och massa andra grejer man kan titta på! Allt som finns att se och göra har på något sätt en koppling till Kansas. Det var väldigt roligt och tiden flög iväg, jag tror vi var där i fyra timmar och vi såg inte ens hälften av allt som fanns att se!
Jag var lite för upptagen med att se och göra grejer för att ta bilder, men jag fick några tillfällen, speciellt när vi hälsade på alla djuren!
 
 
Världens sötaste lilla åsna, jag ville bara ta med den hem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jamie satt i bakluckan påvägen hem..haha

Bildbomb från meet

Hej hej! här kommer bilder från mitt första cross country race!
 
 
 
 
Uppvärmning
 
Stretch
 
 
 START!
 
Det ser inte så varmt ut, med det var det.
 
 
Feeeettt trött men glad tjer efter första racet! Jag drack typ 4 vattenflaskor..
 
 
Killarna vid start
 
 
Efter mitt race sprang jag runt barfota och hejade på alla andra som sprang
 
Här har alla sprungit klart, och vi är redo att ta bussen tillbaka till skolan
 
Rose Hill ROCKETS!
 

Vänta

Sitter och väntar på "dad" precis utanför skolan. Jag har haft cross country träning sen kl. 3.20 (nu är klockan 5.39), men det är typ storm ute så alla sprang faktiskt innomhus idag. Det har vart soligt och varmt hela dagen men plötsligt, precis efter lunch, började det ösregna och blixtra. Kansas-väder helt enkelt. Eftersom mitt knä har gjort rätt ont både idag och igår så cyklade jag 12 miles på en träningscykel istället för att springa. 
 
Det är så himla skönt att den här veckan äntligen är över, för det har verkligen vart en konstig vecka. Det finns så mycket detaljer jag skulle kunna skriva för att beskriva det, vad folk har sagt, saker som har hänt etc. men det skulle ta flera timmar att skriva ner. Det känns som att jag har svävat en bit ovanför mitt eget huvud hela veckan bara observerat allt jag har gjort och sagt. Sammanfattningen blir en skumm och luddig vecka. Inte på ett dåligt sätt, bara konstigt. 
 

Curly!

Jamie och jag lockar håret igen! Men den här gången använder vi några skumma saker som jag inte vet vad dom heter. Hihi
Ps. Det går inte så bra att göra läxor, lyssna på one direction (och sjunga med.. högt..), locka håret och måla naglarna samtidigt...
 
 
 
 
Ps. igen!!! Vi fick äntligen våra laptops i tisdags! Glömde att skriva det!!

What doesn't kill u makes u stronger

Den här veckan har vart ganska tuff. Efetr en fyra dagars helg började skolan igen som ett slag i ansiktet. I tisdags var det en skum dag med många roliga och jobbiga grejer, bl.a. mitt första cross country meet! 
Skolsystemet här är lite knasigt, som ni kanske har förstått. Till och börja med har vi samma lektioner på samma tider varje dag, så alla dagar ser likadana ut. Sen har dom den här kända, amerikanska klockan som ringer när lektionen börjar och när den är slut. Så i tisdags kom jag i tid till min engelska lektion, men jag hade glömt min bok i skåpet, så jag var tvungen att hämta den vilket betyder att jag inte skulle hinna tillbaka innan klockan ringde. Om man kommer försent så får man 15 minuters kvarsittning, och efterosm att jag hade mitt cross country meet på tisdagen skrev min lärare upp min för kvarsittning på onsdagen. Jag tyckte att det var lite konstigt att få kvarsittning bara för att jag glömde min bok, men det är så dom gör här, så det är bara till å gört.
Mitt första meet var jobbigt och kul på samma gång, jag var sjuuuukt nervös innan, men efteråt kändes det som att jag kunde klara av vad som helst! Jag prang 3,4km på 17,48min och hamnade på 20 plats, vilket var ganska bra för min första tävling (och med tanke på att det var 40 grader i skuggan!!). På vägen hem fick vi en galen utskällning av Mr. Barger, för han tyckte att några personer inte uppförde sig på bussen, och sen var han sur på två tjejer som aldrig springer under träningarna, dom bara går när dom blir trötta. Denna utskällning gällde alltså inte mig, men det var ändå inte så roligt. Vi kom hem ca kl. 9 och då hade jag inte ätit middag eller gjort mina läxor.. det blev med andra ord en rätt lång kväll.. Dagen efter hade jag då min första kvarsittning. Det var ju bara 15 minuter, men det måste vart dom längsta minuterna i mitt liv. Man satt ensam vid ett bord och stirrade rakt fram i 15 minuter. Efter det hade jag cross country träning igen och jag hade missat uppvärmningen när jag kom dit. Barger bara skrattade åt mig, så han blev inte arg. Sen var det dags för "recovery run" som vi alltid gör dagen efter ett meet. Vi skulle springa 7 miles (ca 11km) men efter ca 5 miles började mitt knä göra väldigt ont, så jag sprang raka vägen till skolan, vilket resulterade i ca 6 miles istället för 7. Det gjorde rätt ont hela kvällen, men jag tänkte inte så mycket på det för jag var så trött. 
Idag skulle Barger vara borta på eftermiddagen, vilket betyder morgonträning!! kl. 5.45 am stod vi alla utanför skolan redo för träning. Vi sprang 5 miles på tid så vi sprang ganska fort. Det var ca 72 grader farenheit, vilket är ca 22 grader celsius. Det är lite roligt för jag börjar vänja mig mer och mer vi temperaturen nu och 22 grader celsius kan kännas iskallt ibland på morgonen, haha. 
Idag har jag och Jamie bara shoppat efter skolan och sen vi åt middag på Freddy's. 
Bilder kommer senare för det tar evigheter att lada upp dom!

Pussel - godis - happy house

42 grader är det ute idag. Jag smälter. När jag vaknade imorse sprang jag 2 miles och det var ingen mysig upplevelse med tanke på temperaturen.

Igår hade jag i alla fall väldigt roligt! Vi började dagen med att lägga lite pussel (vi har kommit ganska långt nu). Sen åkte vi till walmart och köpte godis! Jamie ville absolut att jag skulle testa allt så det blev rätt mycket :)
Vi hade bestämt en middagsträff med Jake och Brittney på en restaurang som heter Happy house kl.6 så efter att vi hade köpt godis hade vi lite tid över. Jag föreslog en liten tur med golf karten och det blev det. Vår stora trädgård är väldigt rolig att köra runt på, och ibland kör vi bara runt i kvarteret. En av våra grannar bor i ett jättefint hus, och jag är kär i färgen. Det är ljusblått med vita knutar, och det ser så himla gulligt ut bland alla andra hus.

Efter det åkte vi till happy house (en japansk restaurang) där vi mötte Jake och Brittney. Dom har väldigt god mat, men det tar evigheter att äta upp! Eleverna i RHHS har ett ordspråk som är "why get high on drugs when you can get high on happy house" och det är så sant. Varför det tar så långt tid att äta där är för att man får en skrattattack en gång i sekunden! Det tog mig säkert 5 minuter innan jag ens hade ätit min första tugga. Jag vet inte vad det är men varje gång vi äter där kan ingen sluta skratta. Jag åt också min första fortune cookie!

När vi (efter en långt stund) var klara med middagen åkte vi hem till Brittney och tittade på film och åt upp hälften av allt godis. Jag försökte ta en normal bild på Jamie, men misslyckades alla gånger..

Ps. Jag har aldrig känt att min engelska har vart ett problem, och många av mina vänner har sagt att dom inte ens visste att jag var en utbytesstudent förrän jag berättade det för dom. Men nu börjar jag också tänka och drömma på engelska. Jag har lärt Jamie lite svenska de senaste dagarna och jag har börjat glömma bort svenska ord! Ibland när jag skriver på bloggen vill jag bara skriva på engelska för det är svårare på svenska! Det känns plötsligt som om svenska språket saknar några av de allra viktigaste orden..


The Warren

Hej hej!
Idag vaknade jag väldigt tidigt, kl. 7 hade jag redan ätit frukost och klätt på mig. Det är väll typisk, att jag är pigg på den enda morgonen då jag faktiskt får sova ut.
Ungefär vid 4 tiden åkte jag och Jamie till köpcentret och shoppade igen. Jag hittade lite grejer, bl.a. en väldigt fin kjol!

På kvällen åkte jag, Jamie och Matt till The Warren, en biograf i Rose Hill. Den är EXTREMT stor! Dom har 20 salonger som är öppna dygnet runt!
Vi såg filmen Premium Rush, och den var riktigt bra! Den kan jag rekommendera!


6 miles - golf cart - shopping - football

Hej!
Här kommer en kort sammanfattning av dagen! Vi är nämligen lediga idag och på måndag eftersom att det är "labor day" på måndag.
Dagen började med en "recovery run" med cross country laget kl. 7 på morgonen. Fastän vi är lediga från skolan så slipper vi inte undan vår cross country träning, och den här gången sprang vi 6 miles (ca 9,5km). Efter det åt vi frukost tillsammans i skolan samtidigt som vi tittade på film. Sen åkte jag, Jamie och Lilly hem till oss och körde lite mes golf carten (stört roligt!!). Vi åkte också och shoppade lite, jag hittade äntligen någonting jag faktiskt gillade. Innan har jag haft svårt för att hitta kläder eftersom att modet är så annorlunda här, men jag tror jag börjar fatta nu.
Sen åkte vi till en annan High School och tittade på fotbollsmatchen! Vi van inte men det var en väldigt rolig upplevelse, och det var den första gången jag såg amerikans fotboll!


RSS 2.0