Rubriik

Hallå hallå

Jag kom precis hem från en lång promenad runt i området där jag bor. Det är så fint ute nu med all julbelysning, och amerikanare går ju som sagt all in.
Imorgon är det rep inför konserten på söndag och min hals är fortfarande inte bättre! Jäkla förkylning.. Försvinn
Sen ville jag bara ursäkta mig för det flummiga videon jag la upp igår, haha. Extremt dålig kvalité och jag var rätt trött.. Men aja

Nu ska jag försöka sova lite så att jag kanske kan bli frisk!


Kommentarer
Postat av: Mia

Hej Elice, Videon var inte alls dålig :-) Det är kul att se och höra hur bra du verkar ha det. Ida och jag önskar dig en riktig God Jul. Kram / Mia

Svar: Hej! Vad bra att du tycker de :) God Jul tillbaka, och hoppas ni har det bra! Kraam
Elice Lindholm Nobinder

2012-12-12 @ 08:46:50
Postat av: Cassandra

Hej Elice!
Gud vad du har förändrats sen vi sist sågs, när var de, fyran kanske? tiden går snabbt. Jag mötte din mamma på gymmet här om dagen och började fundera på dig. Minns du när vi dansade till Las Ketchup i ditt vardagsrum, drack liter mjölk, försökte klättra in i ventilationsrummet eller bara alla gånger vi lekte med barbie, haha allt vi gjorde var inte så normalt men kul hade vi. Hoppas du har det bra och att hela ditt år i usa blir sjukt kul!
En lite hälsning från en gammal barndomsvän! <3

Svar: Hej Cassandra!Vad kul att du har hittat hit! Jag kan tänka mig att jag lite är annorlunda, saker har verkligen förändrats på bara några år. Jag kommer aldrig någonsin glömma bort allt det där, haha, och jag tror att min mamma faktiskt har kvar en film på när vi dansade till Las Ketchup!
Så himla många barndomsminnen som kommer tillbaka när jag tänker på dig, och gud vad roligt vi hade när vi var små :)
Tack så mycket för din fina kommentar, och hoppas du också har det bra! <3
Elice Lindholm Nobinder

2012-12-12 @ 16:05:24
Postat av: Caroline Persson

Videon var superhärlig! Jag fick tårar i ögonen. Jag sitter just nu med din mamma på Örnbogatan och pratar, så mysigt! Annika är precis uppe och tittar på slutet av någon film som hon lovat med Melina, Rebecka, Gabriel, Nikki och Noel.

Stor kram

2012-12-14 @ 21:57:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0