Day 5 + homecoming!

Heej! Igår var det ju den sista dagen av spirit week och också homecoming! Temat för dagen var red vs. white och nästa alla hade på sig skolans t-shirt som säger "we are Rose Hill and this is our house". Direkt efter skolan hade vi en pep assembly då hela skolan samlas i gympasalen och våra cheerleaders har ett litet uppträdande för att taggad inför matchen. Dom kör också en väldigt rolig lek med alla homecoming candidates som är väldigt kul att se haha.
Sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning för basketmatchen som skulle börja klockan sju. Vi plockade upp Brittney och var extremt flummiga i bilen på vägen till skolan, hehe. När vi kom fram var det dags för "oh say can you see, by the dawn's early light" alltså att sjunga nationalsången med rocketairs precis innan matchen som vi alltid gör. När det var klart återstod bara självaste matchen och sen homecoming dansen. Matchen var extremt tajt hela vägen in i sista minuten! Men det slutade med att vi förlorade med bara två poäng. Såå irriterande man ajaa.
Dansen var tusen gånger bättre än homecoming dansen i höstas, och hela kvällen var bara awesome på alla sätt.
När man kommer in till dansen får man en biljett med ett nummer på och sen delar dom ut fyra priser till fyra slumpade nummer, och Jamie vann en av priserna!! Wehoo två $20 presentkort på Louis café!
Vi stannade till allt var över vilket var ca klockan 12 och sen åkte jag, Jamie och Brittney hem. Vi sjöng väldigt fint i bilen och jag filmade, så jag kanske lägger upp den videon senare!

Idag jobbar Jamie hela dagen så vi får se vad jag hittar på! Puss och kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0