Blandade känslor

Hej!

För några dagar sen kom min värdpappa hem med tre stora kartonger. Han sa att han inte gillade att säga det här, men att han var tvungen, för jag borde börja tänka på att packa snart så jag vet vad jag måste skicka hem. Det kom som en chock för i mitt huvud hade jag två hela månader kvar! Jag behöver ju inte packa än!! Men sen tittade jag på datumet och insåg att jag åker hem om exakt 33 dagar, lite mer än en månad.
Jag tror att jag blev rädd för dom där kartongerna stod inlåsta i min garderob rätt länge. Men sen kom Hailey hem till mig igår. Hennes mamma höll på att samla "donations" från människor i vårt område som hon sen ska skicka till Oklahoma där tornadon förstörde allt. Jag sa att jag självklart kunde ge bort lite grejer, för om jag ska vara helt ärlig så använder jag inte ens hälften av dom kläder jag har. Jag öppnade garderoben och såg som där kartongerna och tänkte att jag ska vara glad för det jag har. Om jag väntar med att packa så kommer den där jobbiga känslan vara kvar ända tills jag verkligen MÅSTE packa. Så jag gav lite saker till Hailey som hon sedan gav till sin mamma, och sen började jag faktiskt packa.

Det första jag la ner i en av kartongerna var min balklänning, min graduation outfit och sen lite andra grejer som jag vet att jag inte kommer ha användning för här borta. Sen började jag lite smått lägga ner vinterkläder och jackor, men det får räcka just nu. Jag har ju faktiskt en hel månad kvar.
Det läskiga är att tiden kommer gå så himla fort, jag vet det. Nu i helgen ska jag Hailey och Jamie åka till en sjö i Oklahoma där Hailey mormor bor, efter det har vi ca två veckor innan hela min amerikanska familj åker till Kalifornien i några dagar. När vi kommer hem efter det har jag bara några få dagar kvar innan jag åker iväg. Detta betyder att jag måste ha packat klart och skickat iväg mina kartonger innan Kalifornien så att jag inte behöver tänka på det efteråt.

Ja, det är många roliga och tråkiga saker som händer just nu. Men imorgon ser jag fram emot att åka iväg med Hailey och Jamie och bara ha roligt i tre dagar!


Kommentarer
Postat av: Annika

Förstår att det är blandade känslor. Känner med dig.

Känner också en mammakänsla när jag läser att du ska till Oklahoma (:-0 Tornado i mitt huvud)och Californien. Det är ju underbart att du får se världen men just nu känns det som att du kan väl sitta hemma och virka eller nåt i 33dagar nu så ingenting händer... :-D Detta är helt normala mammatankar - fråga vilken mamma som helst :-)Älskar dig min finaste flicka. Lova att du tar hand om dig på dina äventyr!

Svar: Men sluta oroa dig! Du har vart så bra på att inte vara överbeskyddande det här året, så börja inte nu!! Virka kan jag göra när jag är gammal.
Elice Lindholm Nobinder

2013-05-24 @ 13:05:46
Postat av: Annika Persson

Missförstå mig inte. Jag är så oerhört glad för din skull. Klart du ska se välden. Sluta aldrig med att göra äventyr! Det var lite med glimten i ögat jag skrev att du skulle virka. Jag menar verkligen inte det. Öppnade dock en liten glänta på dörren in till det beskyddande modershjärtat som såklart också finns där :-D

2013-05-24 @ 17:42:49
Postat av: Annika Persson

Och virka kan du absolut vänta med tills du blir gammal! :-D

2013-05-24 @ 17:43:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0