Worlds of Fun with the seniors

Så, vet vet inte vad jag ska skriva om den här lilla resan mer än att vi hade så himla kul!! Vi var visserligen tvugna att gå upp klockan 4 påmorgonen för att åka till skolan som hade fixat en buss som gick hela vägen till Kansas City. Det tar ca tre timmar att komma dit så det var en del åkandes, men det var det värt!
Vi akte en massa olika grejer men den absolut roligaste och häftigaste var någonting som heter the "ripcord". Det kostade pengar att göra, eftersom att det egentingen inte är en åkattrakton, men herre i höjden vilken kick det var!  Det är svårt att förklara, så ni måste titta på videon för att förtså men man sitter fast i två långa vajrar som hänger ifrån två höga torn. Tre eller två personer "åker" sammtidigt, och den som är på höger sida måste "rip the cord" (därav namnet). Det finns ett till högt "torn" lite längre ifrån dom andra och där sitter det ett rep som dom binder fast på våra ryggar. Sen har dom en maskin som drar i repet så att man åker högre och högre upp, när man är hela vägen upp så måste den personen på höger sida dra i en liten grej som gör att repet lossnar och sen blir det frittfall några meter innan man svingas fram och tillbaka. Hailey valde att vara på höger sida (jamie var i mitten och jag var till vänster) så hon var den som "släppte loss" oss. Precis innan hon gjorde det så skrek Jamie och jag så högt vi kunde "IF YOU'RE A BIRD" och sen skrek Hailey "I'M A BIIIIIIIRRRDDD" samtidigt som hon drog i spaken. Sen skrek vi hela vägen, haha, men det var en väldigt häftig känsla, nästan som att flyga!
 
 
 
 
 
Såhär fina såg vi ut precis innan vi åkte "ripcord"
 
 
Wihoooooo
 
Precis i början kan man se oss högst uppe vid det där "tornet", tyvärr kan man inte höra vår "if you're a bird, im a bird" på videon eftersom att våra kompisar som filmade skrek precis lika mycket som oss när vi släpptes loss haha. 
 
(Jag kan också meddela att flera av våra vänner gjorde det här efter oss eftersom att dom såg att vi överlevde, haha)

Kommentarer
Postat av: Annika Persson

Ok, det där ser och låter helt galet! Jisses Amaliia vad ni är modiga.

Svar: Nej det var så kuuuul!!
Elice Lindholm Nobinder

2013-05-17 @ 08:10:49
Postat av: Chl

Haha weeeeiiiii but NOT for meeeeee :)

Svar: Hahahaha
Elice Lindholm Nobinder

2013-05-17 @ 15:59:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0